Voordelen DS Factoring

Maximale flexibiliteit

DS Factoring maakt gebruik van American Factoring. Voordelen factoring. Deze vorm levert voor u maximale flexibiliteit op. Los van de kredietwaardigheid van uw klant, welke wij toetsen, bepaalt u eigenlijk zo goed als alles zelf. Zo kiest u zelf welke factuur u wel of niet verkoopt wanneer u over het geld wilt beschikken en voor hoe lang. U factureert en u wordt uitbetaald. DS Factoring is niet verbonden aan een bank. Daardoor kunnen wij u op maat van dienst zijn.

Complete ontzorging van uw bedrijf

Wij bieden een laagdrempelig product dat ervoor zorgt dat ondernemers het debiteurenbeheer en de bijbehorende administratie niet meer zelf hoeven te doen.

Waarom onze werkwijze factoring?

Door te beoordelen wat de financiële situatie is van de debiteur, kan tijdig gewaarschuwd worden voor eventuele betalingsrisico’s. Tevens wordt een deel van de administratie uit handen genomen met het debiteurenbeheer. Daardoor kan een zelfstandig ondernemer zich richten op de business in plaats van het nabellen van onbetaalde facturen.

Voordelen factoring

Door het verkopen van vorderingen, verbetert tevens de cashflow. De liquiditeit van het eigen bedrijf kan hierdoor meegroeien met de omzet en daardoor beter gepland worden, waardoor vervolgens kortingen bij leveranciers bedongen kunnen worden. Wilt u meer informatie over de diensten die wij leveren? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan!

    Wilt u meer informatie over factoring? Wij helpen u graag!

    Kies net als vele ondernemers voor DS Factoring

    Gratis Factorcheck    Kennismakingsgesprek